Ambasadori sudanez në Irak: Zemrat tona janë të lidhura me Ehl ul Bejtin

  • None
Publikuar në Prill 2, 2015, mesnatë

Ambasadori sudanez në Irak, Muhammed Musa, theksoi pas vizitës së tij në Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut që është e vështirë për një person për të përshkruar ndjenjat e tij duke qenë i pranishëm brenda faltoreve të shenjta të imamëve, duke theksuar se xhamitë e  Ahlulbejtit janë të lidhura me zemrat tona.

Këti fjalë i tha ambasadori Muhammed Musa pasi erdhi dhe i vizitoi të gjitha projektet e vazhdueshme të zgjerimit në afërsi të Xhamisë së Imam Aliut, duke i vlerësuar përpjekjet për të akomoduar numrin më të madh të vizitorëve dhe në të njëjtën kohë duke i siguruar ata me të gjitha shërbimet.

Ambasadori e përfundoi vizitën duke e falenderuar administratën e Xhamisë së Imam Aliut për mikpritjen e tyre të ngrohtë.Burimi : Imam Hussein