Sayyed Nasrallah: Askush nuk do të jetë në gjendje të nxjerrë naftë dhe gaz nëse Libani pengohet ta bëjë këtë

Publikuar në Tet. 30, 2022, 1:57 a.m.

Sekretari i Përgjithshëm i Hezbollahut, Sayyed Hasan Nasrallah, theksoi të shtunën se askush nuk do të jetë në gjendje të nxjerrë naftë dhe gaz nëse Libani pengohet ta bëjë këtë, duke shtuar se ky rregull do të drejtojë fazën e ardhshme.

Në një fjalim televiziv, Sayyed Nasrallah tregoi se kush i imponoi Shteteve të Bashkuara dhe ‘Izraelit’ marrëveshjen detare mund të jetë garancia në këtë drejtim.

Sayyed Nasrallah bëri thirrje për besim në Zotin dhe Rezistencën, duke nënvizuar rëndësinë e qëndrimit të shtetit dhe mbështetjen popullore për të arritur fitoren detare.Burimi : Al Manar