Irani dënon shpërthimet terroriste në Bagdad

Publikuar në Jan. 27, 2021, 2:49 a.m.

Ambasada e Iranit në Bagdad në një deklaratë të enjten dënoi dy shpërthime terroriste në kryeqytetin e Irakut, Bagdad, që vranë dhe plagosën disa njerëz të pafajshëm.

Ambasada e Iranit shprehu ngushllime per  familjet e viktimave dhe u lut për shpirtrat e njerëzve të vdekur.

Ambasada pranoi mbështetjen e Iranit për çdo ndihmë të mundshme dhe tha se ajo mbështet masat e sigurisë Irakiene për të ndaluar operacionet terroriste.

Sipas raporteve, 28 janë vrarë dhe 73 të tjerë janë plagosur pas dy sulmeve vetëvrasëse në Bagdad.Burimi : IRNA