Djali i emirit të ndjerë të Kuvajtit vdes në moshën 72 vjeç E mëparshme

Publikuar në Dhj. 25, 2020, 1:15 a.m.

Shejh Nasser Sabah Al-Sabah i Kuvajtit, djali i madh i emirit të ndjerë, i cili u shfaq si një reformator me ndikim në vendin e pasur me naftë, vdiq të dielën, njoftoi agjencia shtetërore e lajmeve e vendit. Ai ishte 72 vjeç.

Shejh Nasser mbajti poste të ndryshme qeveritare gjatë viteve duke përfshirë ministrin e mbrojtjes dhe zv / kryeministrin dhe tërhoqi mbështetjen e njerëzve për mega-projektet e tij ambicioze dhe përpjekjet anti-korrupsion.Burimi : Arab News