Protesta masive në Londër kundër masakrës së popullit jemenas

Publikuar në Korrik 28, 2020, 12:19 a.m.

Mijëra myslimanë dhe jo-muslimanë dolën në rrugë në Londër, duke brohoritur parulla kundër luftës dhe vrasjeve të popullit jemenas.

Protestuesit gjithashtu dënuan racizmin dhe vrasjen e zezakëve.

Protestuesit para ndërtesës së BBC protestuan kundër sulmeve brutale të Arabisë Saudite dhe Emirateve të Bashkuara Arabe mbi Jemenin, si dhe shitjen e armëve nga disa vende evropiane.