Qindra marshojnë në Berlin kundër racizmit

Publikuar në Korrik 21, 2020, 2:02 a.m.

Një tubim për ceshtjen e zezakëve  tërhoqi qindra në Berlin të shtunën pasdite.

Një zëdhënës i policisë vlerësoi se rreth 1,100 njerëz morën pjesë.

Pllakatat përfshinin parulla si "Vrasjet e dhunës policore", "Nuk mund të marr frymë" dhe "Racizmi ka një sistem këtu ".

Muzika u luajt në një skenë, dhe shumica e pjesëmarrësve u pajtuan me masat shëndetësore të koronavirusit, si distanca sociale dhe përdorimi i një maske në fytyrë.