Kuvendi i Kantonit të Sarajevës kunder bastoreve

Publikuar në Tet. 26, 2019, 2:21 a.m.

Kuvendi i Kantonit te Sarajeves njoftoi në seancën e fundit se paralajmeroi ‘lufte’ me bastoret e sporteve.

Ata  kanë miratuar iniciativën për të larguar nje kilometer nga objekte të tilla nga një numër institucionesh fetare dhe arsimore.

Ato perceptohen si një problem i madh me të cilin shteti nuk ka fitim te madh.

Por, pronaret  e bastoreve thonë se kantoni nuk ka të drejta  as edhe  autoritet  për të redaktuar bastoret ne kete zonë.