Abdulbari Atvan

  • image

Udhëheqësit Arabë U Dorëzuan

Analisti i njohur i Lindjes së Mesme, kryeredaktor i gazetës Rey'ul Yevm, Abdulbari Atvan ka vlerësuar zhvillimet e fundit në Palestinë. Analisti ...

A Është Afër Një Luftë Iran-Izrael?

Në fund të fundit, nëse do të marrim parasysh kërcënimet e njëpasnjëshme të gjeneralëve izraelitë dhe të politikanëve të niveleve të larta ...

Ka Ardhur Koha E Fitoreve

Abdel Bari Atvan: Deklaratat dhe intervistat e Hasan Nasrallahut janë gjithnjë të mbushura me informacione