Sharmine Narwani

Sharmine Narwani është një shkrimtare, komentatore dhe analiste për çështje politike që mbulon Lindjen e Mesme. 

  • image

Siri, Masakra E Fshehur

Sulmi ndodhi menjëherë pas trazirave në qytetin jugor të Sirisë Daraa, në muajin mars të vitit 2011.Disa kamionë të vjetër ushtarak rus ...

Siri, Masakra E Fshehur

Sulmi ndodhi menjëherë pas trazirave në qytetin jugor të Sirisë Daraa, në muajin mars të vitit 2011. Disa kamionë të vjetër ushtarak ...

Informacioni i Kontaktit

Twitter @snarwani