Kevin Barret

Dr. Kevin Barrett, është Islamolog-arabolog, është një nga kritikët më të njohur amerikan kundër të ashtuquajtures “Luftë Terrorizmit”. Dr. Barrett është paraqitur shumë herë në kanalet kryesore TV, si Fox, CNN, PBS dhe të TV të ndryshme. Ka publikuar shkrime të ndryshme shumë ndikuese, frymëzuese, në gazetat kryesore amerikane, si the New York Times, the Christian Science Monitor, the Chicago Tribune, dhe shumë të tjera. Dr. Barrett ka ligjlruar në kolexhe e universitete, si në San Francisco, Paris, and Wisconsin. Është bashkë-themelues i organizatës Bashkimi Musliman-Kristian, Hebre dhe është autor i disa librave, si Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie (2007) and Questioning the War on Terror: A Primer for Obama Voters (2009).

  • image

Loja Përfundimtare Në Siri

A po i vjen fundi i luftës në Siri? Ndoshta përgjigjja më e mirë është inshallah. Lajmi i mirë është se operacioni ...

Beteja Për Iranin

Në Crescentin e muajit të kaluar kam pyetur pse armatimin nuklear imagjinar iranian shqetëson qeverinë amerikane më shumë nga armatimi nuklear i ...