Yahya Dbouk

  • image

Hizbullahu Mori Fund..Fund!

Nga Yehya DboukÇfarë është në posedim të mediave kundërshtare të Hizbullahut, brenda dhe jashtë vendit, është e e kotë dhe boshe, por ...