Senada Tahirović

  • image

Politizimi I Islamit

Faktin se boshnjakët herë pas here përpiqen të diskreditohen politikisht para zyrtarëve , institucioneve të Bashkësisë Evropiane dhe në opinion evropian duke i ...

Myslimanja Si Qytetare?

Identiteti femëror i myslimanes është i larmishëm dhe nuk është risi se myslimanet janë  ato të cilët nuk e mbajnë shaminë/hixhabin në ...