Olsi Jazexhi

  • image

Përse E Sulmoi Trumpi Sirinë?

Agresioni i datës 6 prill kundër Sirisë është krimi më i fundëm dhe ilegal që administratat amerikane bëjnë kundër vendeve arabe dhe ...

Shimon Peres, Vdekja E Një Krimineli!

Vdekja e presidentit izraelit, Szymon Perski, i njohur përndryshe si Shimon Peres po përlëvdohet nëpër media perëndimore dhe ato shqiptare, ku presidenti ...