Hazal Yalın

  • image

Dugin Dhe Kremlini

Çështja Dugin është e rëndësishme; Vrasja e vajzës së tij, Darya, tërhoqi sërish vëmendjen tek ai. Memorizimi është i zakonshëm në Turqi, ...

Lavrov: Na Ka Mbaruar Durimi (3)

Po paraqes pjesën e fundit të përkthimit gati të plotë të përgjigjeve të Lavrovit ndaj pyetjeve në konferencën e djeshme për shtyp ...

Lavrov: Na Ka Mbaruar Durimi (2)

E paraqes pjesën e dytë të përkthimit gati të plotë të përgjigjeve të Lavrovit ndaj pyetjeve në konferencën e djeshme (15 janar ...

Lavrov: Na Ka Mbaruar Durimi (1)

Më poshtë po paraqes një përkthim pothuajse të plotë të pjesës së parë (për momentin) të fjalimit të Ministrit të Jashtëm rus ...

Informacioni i Kontaktit

Twitter @Hazal_Yalin