Alptekin Dursunoğlu

  • image

Një Samit I Jashtëzakonshëm

Ky samit, i cili është i rëndësishëm duke qenë kontakti i parë në nivel të lartë në mes të vendeve evropiane dhe ...

Zgjedhjet Në Liban Në 14 Pyetje

Zgjedhjet e përgjithshme në Liban të zhvilluara së fundmi që nxorrën fitimtare Hizbullahun dhe aleatët e tij kanë krijuar një panoramë të ...

Dy Qëndrime Në Lidhje Me Iranin

Në të dyja qëndrimet që janë mbatur në lidhje me protestat në Iran përmbajnë të vërteta të pamohueshme. Megjithatë, vetëm njëra nuk ...

Informacioni i Kontaktit

Twitter @alptekinYDH