Syed Zafar Mehdi

Syed Zafar Mehdi është një gazetar, redaktor dhe bloger me bazë në Teheran me mbi 10 vjet përvojë. Ai ka raportuar gjerësisht nga Kashmir, India, Pakistani, Afganistani dhe Irani për botimet kryesore në të gjithë botën.

  • image