Steve Sweeney

Redaktor Ndërkombëtar i  Morning Starit. Themeluesi i Punonjësve të Medias për Palestinën. Anti-imperialist. Raporte mbi lëvizjet çlirimtare globale, lirinë dhe rezistencën e shtypit

  • image
Informacioni i Kontaktit

Twitter @sweeneysteve