Faik Miftari

  • image

Ramazani Kaloi, Xhemati Dështoi

Në  dy periudhat e kaluara  kohore, 1989-1999 dhe 1999-2014,  kemi pas një fluks të shtuar të prezencës së besimtarëve mysliman, të xhematit ...

Vakëfet E Mevlana Suzi Çelebiut

Mevlana Suzi Çelebiu(emri i tij i vërtetë Muhamed Mahmud Abdullah) ishte një kalorës osman, poet, imam, mualim, myezin, shejh, vakëf dhënës prizrenas, ...