Pepe Escobar

Pepe Escobar është korrespondent për Azia Times, në Hong Kong, një analist për RT dhe Tom Dispatch dhe një kontribues i shpeshtë në faqet e internetit , në radio që variojnë nga SHBA deri në Azinë Lindore.

  • image