Nafi Çegrani

  • image

Ura E Siratit

(Në Tetovë dhe Karshiakë po ndodhin gjërat…!)   … Jeta e kësaj bote, nuk është gjë tjetër, veçse një ecje, si në ...

Çegrani Dhe Rrënjët !

... Çegrani, siç kam theksuar  edhe më herët dhe në shkrime të tjera të miat, e sipas regjistrave katastare Osmane  shtrihet nё ...

Përballë Intrigave Të Udb-Së!

Nga rrëfimet  e  mia Përballë  intrigave të  UDB-së ! Nga  Nafi Çegrani “Asgjë nuk është kaq e mrekullueshme për syrin sesa e ...