Gürkan Biçen

  • image

Ja Ku Po Zgjerohet Deti I Dashurisë

Të gjithë ata që, në këtë kohë kur ngjarje të tilla që brengosin shpirtrat, shqetësojnë zemrat dhe që të rrëzojnë në gjunjë ...

Buldozer

Një ndër legjendat hebraiko-kristiane të Mesjetës e cila ende edhe sot është tematikë e shumë veprave të letërsisë fiktive, librave me karikarura ...

Logjika E Rezistencës

“Me emrin e Allahut, Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit”.   E nis artikullin tim me një poezi nga shkrimtari ynë i madh kombëtar turk, Meulana ...