Filip Vukoviç

Filip Vukoviç është një politolog serb dhe gazetar investigativ nga Beogradi që mbulon zonën e Ballkanit Perëndimor. Fokusimi i tij është tek nacionalizmi, tensionet etnike dhe politikat ekonomike në rajonin e pas-Jugosllavisë.

  • image