Delegacioni diplomatik i Bangladeshit viziton Xhaminë e Imam Aliut

Publikuar në Tet. 10, 2018, 10:46 p.m.

Një delegacion nga Bangladeshi përfaqësuar nga ambasadori i Bangladeshit në Irak, Abu Maksoud Firhad, vizitoi Xhaminë e Imam Aliut (a.s.)   dhe vlerësoi mikpritjen e ngrohtë të zyrtarëve të Departamentit të Marrëdhënieve me Publikun.

"Ne kemi pasur nderin të vizitojmë Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.).  të. Ne vizituam monumentet dhe vendet arkeologjike për rreth dhe e përrjetuam nivelin e lartë të paqes, paqës shpirtërore, dhe besimin e lartë që që  pasqyrohen në këto vende.  

Këtu, ne shohim njerëz të ndryshëm, dëgjojmë gjuhë të ndryshme  që bëjnë zijaret në mënyrë paqësore ", deklaroi ambasadori se Qendrën Mediale të Xhamisë së Shenjtë të Imam Aliut.Burimi : Imamali-a.com