Në sulmin e fundit Rezistenca e Gazës sulmoi avionët e regjimit sionist me raketa Sam-7 të dërguara nga Irani

Publikuar në Shk. 18, 2023, 12:15 p.m.

“Kjo armë ka ardhur nga Irani. Këtë e përdori rezistenca e Gazës mbrëmë dhe më parë kundër avionëve të pushtuesve. Kështu, rezistenca mund të zvogëlojë bombardimet e avionëve kundër objektivave të rezistencës, dhe kjo armë madje mund edhe të parandalojë bombardimet. Avionët po largohen nga zona për shkak të frikës së tyre nga këto armë.”

Një llogari palestineze në Twitter bëri deklarata interesante në lidhje me mbështetjen e Iranit për popullin palestinez dhe heshtjen e vendeve arabe përballë vrasjeve të regjimit sionist:

“Kjo armë ka ardhur nga Irani. Këtë e përdori rezistenca e Gazës mbrëmë dhe më parë kundër avionëve të pushtuesve. Kështu, rezistenca mund të zvogëlojë bombardimet e avionëve kundër objektivave të rezistencës, dhe kjo armë madje mund edhe të parandalojë bombardimet. Avionët po largohen nga zona për shkak të frikës së tyre nga këto armë.

Irani po e bën këtë për të përforcuar forcën tonë, por çfarë kanë bërë arabët për ne?”

Përveq kësaj, llogaria përfshin edhe imazhe të raketave Sam-7 të gjuajtura nga supi mbrëmë kundër avionëve të regjimit racist nga Rripi i Gazës.Burimi : Medya Şafak