Gjenerali Ismail Kaani: Shisni shtëpitë tuaja dhe largohuni nga Palestina / Në Bregun Perëndimor zhvillohen mesatarisht 50 aksione në javë

Publikuar në Jan. 9, 2023, 1:41 a.m.

"Ditën që ata vranë Dëshmorin Sylejmani, ne u thamë atyre që të shesin shtëpitë dhe të largohen nga Palestina. Sot, ne shohim se figura të lashta hebreje në Territoret e Pushtuara krijuan një organizatë për të dëbuar izraelitët nga rajoni."

Komandanti i Forcave të Jeruzalemit të Gardës së Revolucionit Islamik, Gjenerali Ismail Kaani paralajmëroi regjimin sionist si vijon:

“Rreth 50 operacione anti-izraelite kryhen çdo javë vetëm në Bregun Perëndimor. Regjimi sionist është në një situatë të dëshpëruar. Ata mendojnë se duke ushtruar presion do të na devijojnë nga rruga jonë. Çdo presion që Amerika dhe Izraeli do të na bëjnë do t'u kthehet atyre edhe më shumë. Ditën që vranë dëshmorin Sylejmani, ne u thamë atyre të shesin shtëpitë dhe të largohen nga Palestina. Sot ne shohim se figurat e lashta hebreje në territoret e pushtuara formuan një organizatë për të dëbuar izraelitët nga rajoni.”Burimi : Medya Şafak