Luftëtarët e Rezistencës Islamike i përgjigjen Komandës së Gatishmërisë Sejjid Nasrallah: Ne do të mbrojmë pasurinë dhe dinjitetin

Publikuar në Gus. 12, 2022, 12:24 p.m.

Luftëtarët e Rezistencës Islamike i dërguan një letër Sekretarit të Përgjithshëm të Hezbollahut, Sejjid Hasan Nasrallah, në të cilën ata i përgjigjen urdhrit të gatishmërisë së eminencës së tij të përfshirë në fjalimin e tij në Ashura.

Pak orë pas fjalimit, departamenti ushtarak i Rezistencës Islamike publikoi letrën që pasqyronte gatishmërinë e luftëtarëve për të kryer të gjitha misionet e përcaktuara nga udhëheqja e Hezbollahut për të mbrojtur pasuritë e Libanit.

Në letër theksohej se luftëtarët e Rezistencës janë të gatshëm në kufi për të mbrojtur sovranitetin dhe dinjitetin, duke konfirmuar se nëse armiku kthehet, ata do të kthehen.

Duke iu drejtuar mbështetësve të rezistencës, dhe veçanërisht luftëtarëve të rezistencës, Sejjid Nasrallah tha, gjatë fjalimit të tij në Ashura në Dahiyeh të Bejrutit të Ditën e sotme, ata duhet të jenë gati për të gjitha opsionet.

“Ne po e trajtojmë këtë betejë me seriozitetin më të madh. Unë u them izraelitëve dhe amerikanëve (administratës amerikane): Libani do të tolerojë ndonjëherë vjedhjen e pasurisë së tij.

"Ne kemi arritur në fund të linjës dhe ne do të vazhdojmë në këtë rrugë."Burimi : Al Manar