Hezbollahu lëshon koordinatat e platformave izraelite në Mesdhe: "Brenda mundësive tona"

Publikuar në Korrik 31, 2022, 10:54 p.m.

Departamenti i Mediave Ushtarake të Hezbollahut publikoi të dielën video që tregon platformat izraelite që veprojnë në Mesdhe, duke paralajmëruar armikun sionist për përpjekjet e tij për të plaçkitur fushat e gazit dhe naftës në Liban.

Videoja tregon skena vëzhgimi të marra nga toka dhe ajri, njëfarë forme dje, për anijet izraelite në fushën Karish pranë kufijve detarë libanezë.

Duke filluar me paralajmërimin e Sekretarit të Përgjithshëm të Hezbollahut, Sayyed Hasan Nasrallah se "zvarritja është e kotë", videoja tregon raketën kundër anijeve të Hezbollahut që është gati për t'u lëshuar.

Pamjet përfshinin koordinata të detajuara të platformave izraelite, duke treguar emrat dhe vendndodhjet e tyre.

Videoja një minutëshe, e cila përfshin titra në hebraisht, përfundoi me "brenda mundësive tona", duke iu referuar kërcënimeve të mëparshme nga Sayyed Nasrallah se të gjitha platformat dhe objektivat izraelite janë brenda mundësive të raketave të Rezistencës Libaneze.

Videoja u publikua vetëm disa orë përpara se i ashtuquajturi 'ndërmjetësi' i SHBA-së Amos Hochstein të mbërrijë në Liban, ndoshta duke mbajtur një mesazh nga entiteti sionist në lidhje me bisedimet për kufirin detar dhe nxjerrjen e gazit.

Sayyed Nasrallah në fillim të këtij muaji, paralajmëroi armikun izraelit se nëse Libani pengohet të nxjerrë naftë dhe gaz nga bregu i tij, atëherë regjimi sionist nuk do të jetë në gjendje ta bëjë këtë.Burimi : Al Manar