ZËRI I MUSLIMANËVE NË PARLAMENT/ OLSI JAZEXHI SHPJEGON KANDIDIMIN DHE PROGRAMIN

Publikuar në Prill 23, 2021, 1:05 a.m.

Grupi Konservator Musliman në Shqipëri kërkon të ketë përfaqësuesit e saj në Parlament. Olsi Jazexhi thotë për MCN se do të jetë zëri i këtij komuniteti në Kuvend, teksa shpjegon edhe programin që do të ndjekin raporton MCN TV Kutia votuese e Olsit per zonen e Tiranes dhe Kavajes ndodhet ne bllokun 5 ABEOK, kutia 7.