FPI arreston fëmijën palestinez në al-Khalil

Publikuar në Jan. 27, 2021, 2:51 a.m.

Forcat Pushtuese Izraelite (IOF) arrestuan një fëmijë palestinez në al-Khalil të premten në mëngjes.

Burimet lokale thanë se ushtarët e IOF-it  bastisën rrethinat jugore të al-Khalilit dhe e arrestuan djaloshin 17-vjeçar Raja’ee al-Rajabi pasi hynë në shtëpinë e familjes së tij dhe bënë kërdi në të.

Forcat Pushtuese Izraelite (IOF)  kishte mbledhur një numër të qytetarëve palestinezë në sabah të premten në zona të ndryshme të Bregut Perëndimor.Burimi : The PIC