AQR zbulon një platformë të re gjithëpërfshirëse arsimore

Publikuar në Jan. 18, 2021, 1:25 a.m.

Instituti i Çështjeve të Rinisë së Astan Quds Razavi ka zbuluar një platformë të re gjithëpërfshirëse arsimore interaktive të quajtur Alem al-e Muhammad në një ceremoni në prani të kryepunëtarit të AQR Hoj. Ahmad Marvi dhe një numër figurash menaxheriale dhe akademike iraniane.

Platforma ka hyrë në veprim me dy qëllime të ushqimit të fuqisë punëtore kompetente për Revolucionin Islamik dhe përmbushjes së kërkesave të ngritura nga Ajetullah Khamenei mbi mësimin e fuqisë punëtore revolucionare të rinj dhe besnikë për vendin.

Së bashku me kurset e mësimdhënies gjysmë në internet, sistemi ka shumë atraksione të tjera duke përfshirë gjithëpërfshirjen e audiencës, përmbajtjen dhe instruktorët, qasjen e njëkohshme për përdoruesit e PC dhe smartphone, krijimin sipas fazës dhe krijimin e një media konkurruese për pjesëmarrësit, me kusht të vazhdueshëm përgjigjet ndaj pyetjeve dhe kontaktet e drejtpërdrejta me administratorin, dhe në fund përgjigjet në pyetjet në lidhje me përmbajtjen e ngarkuar.

Kjo platformë arsimore është zhvilluar në katër nivele për katër grupe të audiencës në të cilën studentët e seminarit, studentët e universiteteve të mësimeve islame dhe profesorët e arsimit mund të regjistrohen në një kurs të quajtur Burhan për të marrë certifikatën e qendrës pasi kanë kaluar testet përkatëse. Kurset e mësimdhënies do të jenë gjysmë-online për këto artikuj. Si grupi kryesor i synuar, të rinjtë do të jenë në gjendje të regjistrohen në një kurs të quajtur Pafund dhe të mësojnë rreth besimeve themelore Shiite.

Ata gjithashtu do të marrin dhurata nëse e përfundojnë kursin me sukses.  Gjithashtu për njerëzit e ngarkuar me drejtimin e operacioneve kulturore, kurse të ndryshme janë siguruar për ta përfshirë menaxhimin organizativ, edukimin e stafit kompetent për fazën e dytë të Revolucionit Islamik, posedimin e një pamje të bazuar në civilizim në arenat kulturore, marrëdhëniet midis vetë-krijimit dhe shoqërisë -prodhimi dhe programimi kulturor, i siguruar në kategorinë e Sadid.

Ata që janë të interesuar për shërbimet e platformës gjithëpërfshirëse arsimore mund të hyjnë përmes Edu.javanan.org.Burimi : Astan Quds Razavi