Kolonët hebrenj shkulin 300 pemë ulliri afër qytetit Hares

Publikuar në Jan. 14, 2021, 9:59 a.m.

Një turmë kolonësh hebrenj të xhumanëe shkulën qindra pemë ulliri në zonën al-Tayrat në perëndim të qytetit Hares.

Burime lokale i thanë agjencisë së lajmeve WAFA se kolonët nga vendbanimi i paligjshëm i Revava në veriperëndim të Salfit çrrënjosën rreth 300 pemë ulliri që u përkiste familjeve të Samara dhe Hasan Odeh.

Në këtë drejtim, kryetari i bashkisë Salfit theksoi nevojën për veprim serioz për të frenuar sulmet e tilla të kolonëve përmes aktivizimit të rezistencës popullore dhe komiteteve të rojeve në Bregun Perëndimor.Burimi : The PIC