Numri i përgjithshëm i COVID-19 në Rusi kapërcen 3 milion

Publikuar në Dhj. 28, 2020, 6:40 a.m.

Rusia më 24 dhjetor regjistroi numra rekord për infeksionet ditore dhe vdekjet nga koronavirusi, pasi vendi shmang rivendosjen e një bllokimi në të gjithë vendin.

Kjo e çoi numrin e përgjithshëm të rasteve të Koronavirusit në Rusi që nga fillimi i pandemisë në 3,021,964

Numri i përgjithshëm i rasteve të infeksioneve të Koronavirusit në Rusi kapërceu shifrën prej 3 milion për herë të parë të shtunën pasi zyrtarët regjistruan 29,258 raste të reja në 24 orët e mëparshme dhe 567 vdekje.

Kjo e çoi numrin e përgjithshëm të rasteve të Koronavirusit në Rusi që nga fillimi i pandemisë në 3,021,964, sipas të dhënave zyrtare.Burimi : Reuters