Forcat Pushtuese Izraelite shkaterrojne shtëpinë palestineze në jug të al-Khalilit

Publikuar në Nën. 30, 2020, 3:06 a.m.

Forcat Pushtuese Izraelite  (IOF) shkatërruan të mërkurën në mbrëmje një shtëpi palestineze në zonën Khilat an-Natsh në jug të al-Khalilit me pretekstin e ndërtimit pa leje.

Sipas burimeve lokale, buldozerët e shoqëruar nga trupat izraelite sulmuan zonën Khilat an-Natsh dhe filluan të rrëzonin një shtëpi dykatëshe që i përkiste një banori lokal.

Forcat Pushtuese Izraelite  (IOF)   tashmë ka njoftuar Osama Idris, pronarin e shtëpisë, për qëllimin e tij për të shkaterruar e tij, megjithëse ai mori një vendim nga një gjykatë izraelite duke ngrirë masën e rrënimit.Burimi : The PIC