Një fotografi me të vërtetë vlen një mijë fjalë

Publikuar në Shta. 20, 2020, 1:29 a.m.

Një burrë i Emirateve, i veshur me një maskë mbrojtëse me flamuj Amerikanë, Izraelitë dhe Emirateve, shikon mbërritjen e delegatëve të SH.B.A.-së dhe Izraelitëve në Aeroportin Ndërkombëtar të Abu Dhabit.

në Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe, 31 gusht 2020.   Një fotografi me të vërtetë vlen një mijë fjalë.

Kështu që unë do ta bëj këtë të shkurtër.

Nga të gjitha fotot e shkëlqyera që u bënë kur delegacioni i përbashkët SHBA-Izraelit fluturoi nga Tel Aviv në Abu Dhabi - përmes hapësirës ajrore Saudite - të hënën, pak njerëz kapën dramën e paqes arabo-izraelite më mirë se kjo.

Nuk doja që ta humbisni.

Ju lutemi vazhdoni të luteni për paqen e Jerusalemit - dhe kaloni       një fundjavë të mrekullueshme .