Imam Hamenei: Irani ia ka borxh sigurinë e tij vigjilencës së Mbrojtjes Ajrore

Publikuar në Shta. 5, 2020, 7:20 a.m.

Duke lëshuar një mesazh të hënën, Udhëheqësi i Revolucionit Islamik Ajetullah Sejjid Ali Hamenei vlerësoi përpjekjet e Forcës së Mbrojtjes Ajrore të Ushtrisë së Iranit.

Mesazhi u dha nga gjeneral brigade Muhammed Shirazi, shefi i zyrës ushtarake të Udhëheqësit, në një bisedë telefonike me komandantin e gjeneral brigade të Forcës së Mbrojtjes Ajrore të Ushtrisë Aliriza Sabahifard.

"Dërgoni përshëndetjet e mia të gjithë personelit të Forcës së Mbrojtjes Ajrore të Ushtrisë," tha Udhëheqësi.

"Vendi i detyrohet sigurisë së tij gatishmërisë dhe vigjilencës së personelit të Forcës së Mbrojtjes Ajrore të Ushtrisë," shtoi ai.

"Njerëzit tanë të devotshëm vlerësojnë përpjekjet tuaja të palodhura", theksoi Lideri.

Në një program të drejtpërdrejtë televiziv të hënën në mëngjes ndërsa tregonte rolin e mbrojtjes ajrore të ushtrisë në sigurinë e vendeve, Gjeneral Brigade Aliriza Sabahifard tha se Mbrojtja Ajrore e Iranit është në ballë të përballjes me armiqtë sipas udhëzimeve të Udhëheqësit të Revolucioni Islamik.Burimi : Mehr News Agency