lPrindërit e lumtur për fillimin e klasave të Kur’anit në Brunei

Publikuar në Shta. 1, 2020, 2 a.m.

Prindërit e priten me gezim dhe shprehën mirënjohje kur filluan orët e Kur'anit në  Xhaminë  ‘Asr Hassanil Bolkiah në Brunei Darussalam që rifilluan të Xhumanë e kaluar pas njoftimit gjatë një konference të fundit për shtyp  COVID-19.

Prindërit janë të lumtur që fëmijët mund të vazhdojne ditën e tyre me mesime .

Prindërit thanë se ata nuk kishin asnjë rezervë në lidhje me dërgimin e fëmijëve të tyre përsëri në klasën e Kur'anit pasi autoritetet kanë  marr’ masa kunder e infeksioneve  nga COVID-19 dhe janë të sigurt me masat shëndetësore të vendosura për të frenuar përhapjen e virusit.

Imam Abdul Aziz bin Haxhi Abdullah vuri në dukje se klasat e Kur’anit rifilluan mesimet normalisht  dhe zhvillohen në përputhje me udhëzimet shëndetësore dhe këshillat e Departamentit të Vakefit,  të Xhamisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë (MSH).

Ai siguroi që higjiena është e një rëndësie të madhe në, si dhe jashtë klase.Burimi : Borneo Bulletin