Imam Hamenei: Ne jemi me njerëz të dashur të Libanit në tragjedinë e Portit të Bejrutit

Publikuar në Gus. 8, 2020, 11:36 p.m.

Pas shpërthimit tragjik në Portin e Bejrutit, Ajetullah Hamenei lëshoi një mesazh për perkrahje me njerëzit e Libanit.

Më poshtë është teksti i plotë i mesazhit të Imam Hamenei:

"Ne jemi me qytetarët e dashur të Libanit dhe qëndrojmë pranë tyre në tragjedinë e dhimbshme të shpërthimit në portin e Bejrutit, i cili mbyti  dhe plagosi një numër të madh njerëzish dhe shkaktoi dëme të rënda.

Durimi përballë kësaj tragjedie do të jetë një faqe e artë për nderin e Libanit. "Burimi : ABNA