Poema simfonike për gjeneralin Sulejmani që do të kompozohet në Iran

Publikuar në Gus. 2, 2020, 4:12 a.m.

Një pjesë e poezisë simfonike supozohet të bëhet në Iran për të përkujtuar martirizimin e gjenerallejtënant  Kasem Sulejmani.

Kjo veper arti, aktualisht, është në fazën paraprake dhe do të dalë në treg në muajt e ardhshëm, tha një zyrtar vendor.

Muzika është në axhendën e departamenteve kulturore të Iranit; tha Amir Hussein Samiei, duke shtuar se arti luan një rol të rëndësishëm në stilin e jetës së Iranit.Burimi : ABNA