Policia izraelite rrëmben kryetarin e Jerusalemit

Publikuar në Gus. 2, 2020, 3:59 a.m.

Policia pushtuese izraelite të dielën pasdite rrëmbeu kryetarin e Jerusalemit Adnan Ghaith nga shtëpia e tij në rrethin Silwan dhe e denuan si edhe shumë qytetar’ te Jerusalemit.

Sipas burimeve lokale, forcat e policisë hynë brenda dhe shkatërruan shtëpinë e kryetarit Adnan Ghaith përpara se ta ndalonin.

Kryetari Adnan Ghaith ishte arrestuar dhe marrë në pyetje disa herë më parë.

Ndërkohë, oficerët e policisë u përhapën nëpër rrugët e lagjes Ras al-Amud në rrethin Silwan dhe dënuan me  gjobë banorëve lokalë .Burimi : THE PIC