Arabia Saudite regjistron 40 vdekje të COVID-19, rënie të infeksioneve

Publikuar në Korrik 30, 2020, 1:58 a.m.

Numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara në Mbretëri ka arritur në 237,803

Autoritetet shëndetësore Saudite njoftuan 40 vdekje nga COVID-19 të martën, duke e çuar numrin e vdekjeve të Mbretërisë nga virusi në 2,283.

U njoftuan gjithashtu gjithsej 2.692 raste të reja, me 263 në Xhideh,  220 në Al-Hafouf, 211 në Riad dhe 189 në Al-Mobarraz ndër më të lartët, tha Ministria e Shëndetësisë.

Numri i përgjithshëm i çështjeve të konfirmuara në Mbretërine Saudite ka arritur në 237,803.

Sipas ministrisë, 7,718 pacientë janë shëruar nga sëmundja, duke sjellë numrin e përgjithshëm të rikuperimeve në  177,560Burimi : Arab News