Imam Hamenei, studentët e universitetit takohen përmes videokonferencës

Publikuar në Maj 26, 2020, 3:10 a.m.

Në ditën e 22-të të muajit të shenjtë të Ramazanit  (17 maj), Udhëheqësi i Revolucionit Islamik,  Ajetullah  Ali Hamenei do të takohet me një grup studentësh të universitetit dhe përfaqësuesit e shoqatave studentore përmes videokonferencës, për shkak të shpërthimit të koronavirusit.

Studentët e universitetit do të japin ligjërata gjatë konferencës.

Ajetullah Hamenei pranon studentë të universitetit çdo vit në javën e tretë të muajit Ramazan ne Hysejnien e Imam Homeinit, por këtë vit mbledhja është anuluar për shkak të shpërthimit te Kovid-19.