Studentët e Seminarit Gjeorgjian vizitojnë Xhaminë e Shenjtë të Imam Rizait

Publikuar në Shta. 15, 2019, 12:07 a.m.

Një numër i studentëve të seminareve nga Gjeorgjia vizituan Mauzoleumin e Imam Rizait  (a.s.) Imami i 8-të  shiit.

Pasi vizituan Xhamine e Shenjtë, 48 studentët e Universitetit Ndërkombëtar Al-Mustafa gjithashtu vizituan Muzeun Astan-e Kuds Razavi dhe morën pjesë në një program të veçantë kulturor të mbajtur në portikun Dar al-Marhamah.

Mauzoleumi i Imam Rizait (a.s.)  në Mashhad, në veri-lindje të Iranit, vizitohet nga miliona  vizitorë iranianë dhe nga vendet e tjera çdo vit.

Universiteti Ndërkombëtar Al-Mustafa është një universitet fetar,  islamik i krijuar për të zgjeruar dhe prezantuar mësimet islamike  në botë përmes lehtësive dhe teknologjive moderne.Burimi : IQNA