Ajetullah Hamenei mori pjesë në ceremoninë e pastrimit të Xhamisë së Imam Rizait

Publikuar në Shta. 14, 2019, 11:50 p.m.

Duke iu afruar muajit të Muharremit dhe ceremonive të zisë për martirizimin e sovranit të të gjithë dëshmorëve (Imam Hussejni (a.s.), ceremonia rituale e pastrimit të pluhurit nga varri fisnik i Imam Ali Ibn Musa al-Reza (a.s.) në qyteti i shenjtë i Mashhad u krye të Shtunën, me pjesëmarrjen e Ajetollah Hameneit, një numër studiuesish dhe grupeve të ndryshme të njerëzve.

Udhëheqësi i Revolucionit Islamik, Ajetullah Hamenei ka marrë pjesë gjithmonë në këtë ceremoni shpirtërore e cila mbahet shpesh nga Astan Kuds.Burimi : ABNA