Komandanti i Gardes së Revolucionit Islamik : Politika maksimale e presionit ka dështuar

Publikuar në Shta. 12, 2019, 11:43 p.m.

Komandanti i Lartë i Trupave të Gardës së Revolucionit Islamik (IRGC) ka thënë se Irani ka provuar presionin maksimal të armikut dhe e ka bërë atë të dështojë.

Komandanti i lartë i Trupave të Gardës së Revolucionit Islamik (IRGC), gjeneralmajor Salami bëri komentet  gjatë fjalimit të tij midis forcave elitare të Basij (vullnetare) të shtunën.

"Ne po bëjmë që ata të jenë të varur nga Irani, ne kemi absolutisht aftësinë për të kursyer dhe rritur fuqinë e vendit tonë," vuri në dukje komandanti i Gardes.

"Në ditët e sotme armiku ka arritur në një pikë ku nuk mund të rrisë më presionin e tij. Armiku e di se nuk ka më fuqi kundër Iranit, por fuqia jonë e rezistencës sapo ka filluar. Rezistenca jonë është e pakufizuar përkundër presionit të kufizuar të armikut," paralajmeroi Gjeneral Major Salami.

"Për sa kohë që qëndrojmë rezistent dhe rezistent, ne do të jemi më të fortë. Rezistenca korrespondon me prodhimin dhe përparimin, por pranimi i presionit është i barabartë për t'u dorëzuar," tha komandanti i i Gardes.

"Sot më shumë se çdo herë tjetër, ne kemi nevojë për mbështetjen e njerëzve për të fituar luftën kundër armikut," vuri në dukje gjeneralmajor Salami.Burimi : I.Press