Gazetarët indian njihen me aftësinë shkencore dhe kërkimore të Astan Quds Razavi

Publikuar në Gus. 28, 2019, 9:32 p.m.

Pesëmbëdhjetë gazetarë të shquar indiane vizituan Fondacionin Islamik të Kërkimeve Astan Quds Razavi dhe u njohën me aftësitë shkencore dhe kërkimore të AQR.

Gazetarët indiane dhe kolumnistët nga shtypi shumëgjuhësh vizituan Fondacionin Kërkimor Islamik AQR për të mësuar rreth qasjes së civilizimit dhe aktiviteteve të ndryshme të kësaj qendre kërkimore shkencore.

Gjatë kësaj vizite, u sqarua qasja e Fondacionit të Kërkimeve Islame AQR për të prodhuar vepra të mëdha studimore dhe duke përdorur mjete mediatike për të përcjellë mesazhin e Imam Rizait (a.s.) tek një audiencë e madhe indiane. Palët shfrytëzuan mundësinë për të shkëmbyer mendime mbi fushat e bashkëpunimit të ardhshëm për media.

Në fund, reporterët  indian prezantuan përvojat e tyre për të udhëtuar në Mashhad dhe për të vizituar pjesë të ndryshme të Xhamise së shenjtë të Imam Rizait (a.s.)  dhe vlerësuan qasjet ndërkombëtare të Astan Kuds Razavi.Burimi : Astan Quds Razavi