Garat e Kur'anit për nxënësit e shkollave në Kutahya të Turqisë

Publikuar në Korrik 18, 2019, 10:25 a.m.

Faza përfundimtare e Garave  Kur'anore në qytetin e Kutahya në Turqi u mbajt të enjten.

Sipas faqes së internetit Dunya Bulteni, ajo u organizua për nxënësit e shkollave nga pjesë të ndryshme të vendit.

Një numër i madh i nxënësve të shkollave morën pjesë në këto gara, të mbajtur në kategorinë e këndimit të Kur'anit.

Shtatë nxënës  kishin arritur në raundin përfundimtar.

Juria njoftoi për fituesit në fund të fazës përfundimtare.

Fituesit dhe mësuesit e tyre u shpërblyen në një ceremoni të organizuar nga Drejtoria e Çështjeve Fetare (Diyanet).