Droni i shtatë spiun i Arabisë Saudite shkatërrohet nga forcat e Jemenit

Publikuar në Korrik 18, 2019, 10:21 a.m.

Ushtria e Jemenit dhe Komitetet Popullore kanë kanë shkatërruar  një avion spiune saudit në  Xhizan .

Është droni i spiunazhit i shtati me radhë  që Mbrojtja Ajrore e Ushtrisë së Jemenit dhe Komiteteve Popullore  që e shkatërrojnë brenda dy jave, sipas një burimi ushtarak.

Njësitë Artilerike  gjithashtu  kishin në shenjestër grumbullimet e mercenarëve të udhëhequr nga Sauditet në të njëjtën front, shkruan raporti.Burimi : Almasirah