Televizioni shtetëror brazilian viziton Xhaminë e Shejtë të Imam Aliut

Publikuar në Korrik 13, 2019, 1:42 p.m.

Shefi i Departamentit të Çështjeve Fetare,  Shejh  Abdul Sada Al-Xhabiri, në Xhaminë e Shejtë të Imam Aliut (a.s.),  priti dy gazetarë dhe specialistë të medias, Cilene Victor dhe Lilian Ribeiro, nga televizioni shtetëror i Brazilit.

Shejh Abadul Sada Al – Xhabiri  dha një pasqyrë të shkurtër të Islamit, imazhi i të cilit është shtrembëruar nga fushatat mediatike armiqësore si ISIS dhe të tjerët.

Në përfundim të takimit,  Abadul Sada Al – Xhabiri  u ofroi atyre disa dhurata, si dhe libra fetarë në gjuhën angleze.Burimi : Imamali.net