Samiti trepalësh Iran-Rusi-Turqi do të mbahet në korrik

Publikuar në Korrik 13, 2019, 11:52 a.m.

Samiti trepalësh  i kryetarëve të Iranit, Rusisë dhe Turqisë mbi Sirinë do të mbahet në korrik.

Duke folur me gazetarët pas samitit të G20 në Japoni, presidenti turk, Tayyip Erdogan tha se udhëheqësit e Rusisë, Iranit dhe Turqisë do të mbajnë një samit në korrik për të diskutuar zhvillimet në Siri.Burimi : ISNA