Ndrroi jetë Allameh Sejjid Muhammed Ali Fazlullah

Publikuar në Korrik 2, 2019, 4:54 p.m.

Allameh Sejjid Muhammed Ali Fazlullah, vëllai i Ajetullah Sejjid  Muhammed Hussain Fazloulah, një dijetar musliman shiit libanez dhe ish-anëtar i Asamblesë Botërore të  Ehlu Bejtit, ndrroi jetë.

Faqja zyrtare e Allameh Sejjid Muhammed Hussain Fazlullah njoftoi funeralin dhe varrimin e  Sejjid Allamehut.

Ceremonia e funeralit Allameh Fazlullahut do të mbahet të hënën në Maxhma al-Amin al-Hasanin në  Haret Hreik në Liban.

Trupi i Allamah Fazlullahut do të varroset në Bint  Xhbeil në orën 8:00 të martën.Burimi : ABNA